Industriepark De Herven 


Glasvezelnetwerk op industriepark De Herven te 's-Hertogenbosch


INTERNET4LESS gaat diverse ondernemers aansluiten op een nieuw glasvezelnetwerk op industriepark De Herven te 's-Hertogenbosch. Afhankelijk van de interesse zal bepaald worden in welke delen van Industriepark De Herven het glasvezelnetwerk wordt aangelegd.

Het glasvezelnetwerk komt er in ieder geval nabij de Balkweg! De omvang en ligging zal de komende weken worden bepaald naar aanleiding van de interesse. 

De deelname van 25 ondernemers garandeert dat we het volledig geplande netwerk kunnen gaan uitrollen, en wel tegen de volgende condities:


Glasvezelaansluiting

De glasvezelaansluiting is inclusief maximaal 30 meter graafwerk t.b.v. van een glasvezelkabel, met afwerking in de meterkast. Hiervoor bedragen de kosten eenmalig 1750,- euro exclusief b.t.w. Meer meters zullen worden aangerekend a.d.v. een maatwerkofferte. De kabel zal in de meterkast worden afgewerkt in een z.g.n. glasbox/aansluitpunt. Mochten er meer aansluitingen op hetzelfde moment worden besteld in een bedrijfspand dan kunnen we afhankelijk van de situatie een korting op de aansluitkosten bepalen.

Om uiteindelijk de diensten te kunnen leveren dient er een glasvezelrouter te worden geconfigureerd en geplaatst door een ICT specialist. De eenmalige kosten van deze setup bedragen 495,- euro exclusief btw. Deze apparatuur wordt kostenloos ter beschikking gesteld.

Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om de aansluiting te verplaatsen vanaf de meterkast naar de bedrijfseigen serverruimte. 

dsc00018


Diensten

Elke onderneming heeft een andere behoefte aan bandbreedte/internet snelheid. 

De tarieven op industriepark De Herven voor een 1:1 oversneden verbinding zijn:

Acces & Internet 10Mb - 245,- euro/mnd exclusief btw

Acces & Internet 20Mb - 315,- euro/mnd exclusief btw

Acces & Internet 50Mb - 505,- euro/mnd exclusief btw

Acces & Internet 100Mb - 805,- euro/mnd exclusief btw

Andere bandbreedte op aanvraag


INTERNET4LESS kan zich voorstellen dat deze informatie niet al uw vragen beantwoord. Wij maken graag met u een persoonlijke afspraak, waar we op de behoeften van uw onderneming kunnen bespreken.© INTERNET4LESS 3/2014