Doelstelling


INTERNET4LESS heeft haar oorsprong in 2001 en heeft zich altijd als ICT dienstverlener gepresenteerd. Eén van de eerste private netwerken die we bouwden in 2004 was voor McDonalds. In dit netwerk waren 231 vestigingen aangesloten. 

Ook ondersteunen we al jaren providers en aannemers met het realiseren van glasvezelnetwerken. Vanaf 2010 zijn we glasvezelnetwerken gaan ontwikkelen, met name voor industrieparken. 

INTERNET4LESS focust zich op leveren van internet over eigen glasvezelnetwerken, de belichting hiervan en het leveren van diensten.

Ook is het natuurlijk mogelijk om een enkele glasvezelaansluiting te verkrijgen op het netwerk van INTERNET4LESS in heel Nederland! Voor een offerte hebben we alleen uw postcode en huisnummer nodig!

Wij zullen de komende tijd ons glasvezelnetwerk vergroten voor het leveren van internet en diensten ddarom starten vraagbundelingstrajecten in en nabij industrieparken  Op dit moment loopt er een vraagbundeling op industriepark De Herven te 's-Hertogenbosch. Het is nu al zeker dat er een glasvezelnetwerk komt van INTERNET4LESS nabij de Balkweg. Echter zal de omvang worden bepaald door de interesse van de ondernemers. Uiterlijk januari 2014 kunnen de eerste ondernemers gebruik maken van internet en diensten middels een glasvezelaansluiting!

Verder realiseert INTERNET4LESS in samenwerking met parkmanagers, ondernemersverenigingen en/of gemeenten, glasvezelnetwerken. Glasvezelnetwerk de Boezem te Pijnacker is op die manier tot stand gekomen.

Ook wanneer u het initiatief wilt nemen om een glasvezelnetwerk te verkrijgen op uw industriepark bent u bij ons op het goede adres. Neem dan contact met ons op!

lasgat019 (2)


© INTERNET4LESS 3/2014